Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
480 Ft

BINGO CARP

Ár:
480 Ft
méretek:
Cikkszám: BING82
Elérhetőség: Raktáron
Egy remek megoldás sekély tavak matchbotos horgászatához. Még pávatollból készül! Remek választás lehet a mostanában divatossá váló Pellet waggler technikához is! Antennáját cserélhetjük akár világítópartonra is!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

480 Ft
Sekélyebb angol -carpodrom tavak horgászatához kitalált úszó. Elsősorban fehérhalak, dévérek, bodorkák, kásászok, vörösszárnyúkeszegek horgászatához illesztedik legjobban az úszó kialakítása. Acél szárral és tömör műanyag antannával rendelkezik.
480 Ft
A PREMIER modell tesvére. De kicsit erősebb tömör műanyag antennával készül. Hasonlóan mint a CHAMPION vagy Magic STAR nagyon változatosan használható úszó modell. Acél szárral és tömör műanyag antennával készül. Egy klubcsapat bajnokságra készült el először a Kunhegyesi-versenypályára. Ennek már legalább 15 éve. Azóta is jól működik folyóvizi horgászatokhoz éppúgy mint állóvízi pecákhoz. Nem okoz csalódást. Tároláskor antennájára vigyázni kell, de a sok kiválóan jelzett kapással meghálálja a gondos odafigyelést.
480 Ft
Vastag antennával készült erős carpodrom tavak horgászatához csinált úszó. Belső zsinórvezetéses, sokan használják Olaszországban, de igazán Belgiumban és Angliában elterjedt. Magyarországon nem is kapható. Www.tehbestfoats.co.uk -oldalon elérhető.
480 Ft
Elegáns, magabiztos és tudja, hogy jó! -mint az Olasz maffiózó Gino! Mindet tudja: fehérhal legyen az dévérkeszeg karikakeszeg, bodorka, kárász, sneci, ponty rakósbottal vagy a nagyobb méretek 0,8 - 1g akár3,5-4-4,5m hosszúságú spiccbottal. Heimann J. barátom egyik kedvenc úszóformája, de eredetileg Angliából származik, bááár mint már említettm... Gino egy igazi OLASZ!
480 Ft
Angol stílusú -carpodrom, bremodrom- tavak fehérhal horgászatához kitalált úszó. Elsősorban fehérhalak, dévérek, bodorkák, kásászok, vörösszárnyúkeszegek horgászatához illesztedik legjobban az úszó kialakítása. Carbon szárral és tömör műanyag antannával rendelkezik. A test formája 2020. évben megújult. A megújulásnak köszönhetően kárászok és pontyok horgászatához is stílusos megjelenésű remek úszóvá alakult. A zsinórbevágódás ellen a test alatti szilikoncsövet érdemes lazább illesztésűre választani és kb. 2-3cm-el a test alatti részen elhelyezni a carbonszáron. Mélység állításakor pedig, -esetleg- a hüvelykujjunkat is a zsinór alá helyezhetjük. Bár, úgy gondolom mint más úszóinknál is, itt is, elegendően rezisztens - ellenálló bevonatottal rendelkező az úszóról van szó.
480 Ft
A Club, PREMIER, OVO modellek tesvére. De, erősebb jól látható stabil, ellenállóbb, kevésbé sérülékeny, már súlyozható de nem túlságosan vastag üvegszál antennával készül. (Mostanában tapasztalható jó pár modellnél, hogy átesnek egyes gyártók a ló túlsó oldalára és már működést hátrányosan befolyásoló túlzott anyagvastagsággal készülnek ilyen típusú úszók. A láthatóság oltárán feláldozva az optimális érzékenységet-használhatóságot az eladás érdekében!) Hasonlóan mint a CHAMPION vagy Magic STAR nagyon változatosan használható úszó modell, acél szárral készül. Egy szegedi verseny után került kialakításra a MAGIC-BREAM modellből, mert a körülmények megváltoztak! -Már nem dévérekre kellett horgászni! Ennek már jónéhány éve, azonban - azóta is jól működik. Akár folyóvizi horgászatokhoz Cseh és Szlovák folyóvizekre, de akár a híres Szlovén Radece-i versenypályára is kifejezetten jó. Nem okoz csalódást. Bátran választható úszó.
480 Ft
Vastag antennával készült erős carpodrom tavak horgászatához csinált úszó. Belső zsinórvezetéses, sokan használják Olaszországban, de igazán Belgiumban és Angliában elterjedt. Magyarországon nem is kapható. Www.tehbestfoats.co.uk -oldalon elérhető.
480 Ft
A római császárok egyikének nevéhez méltón erős kivitelezésű carpodrom , jellegzetesen pontyozó úszó. Úszó felépítése RecordCarp, Master carp, Power carp, Super carp modellekével egyző – így jogvédelem alatt áll. Patented model. Nagyon rezisztens sokáig használható úszó. Kicsi de erős!