Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
480 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!

CARASSO - Montello

Ár:
480 Ft
méretek:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!
Cikkszám: CARA93
Elérhetőség: Raktáron
A „forma carrotte” répa típusú úszók egy másik jeles képviselője a Carparia és a Stella mellett. Giampietro Barbetta barátom Olaszország egyik valaha volt legnagyobb horgászának egyik kedvenc úszóformája volt. Ezzel a modellel kiválóan horgászhatunk carpodorm tavakon kifejezetten kárászokra és óvatosan tálpálkozó pontyokra. Giampi egyéni lenyűgözően elegáns horgászstílusában mindig ilyen, valamilyen »répa« formájú úszókkal horgászott előszeretettel a szent Olasz halra a KÁRÁSZRA és pontyokra. Az Ő emlékének is adózom ezen modellekkel. Nagyobb 2-3g-os méretei pedig spiccbotokon is jól szogálhatnak akár dévérkeszeges horgászatokhoz is! Továbbá kifejezetten hasznos társaink lehetnek a »kilengetős« stílusú pontyozáshoz, és, esetleg, kisebb lassú csatornákon bolognai botos horgászathoz is!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

480 Ft
A MAGIC CARP cserélhető antennás változata. Világító parton is alkalmazható hozzá. A jellegzetesen „kilengetős” horgászathoz kialakított modell Bolognai botos változata. Pontyozáshoz kárászozáshoz és dévérezéshez is „TUTTO BENE”.
480 Ft
Abszolut „one of the best” - valóban az egyik legjobb úszó. Hasonlóan a RIÓ-hoz vagy a Magic Bream-hoz, vagy a BreamStar-hoz nagyon változatos körülmények között használható úszó modell. Kifejezetten sok versenyt nyertek, nyernek, nyertem, nyerünk, és fognak is nyerni még használata segítségével. A neve 2003 óta vááltozatlan mint ahogy a kialakítása is. Ami jó az Jó! - ne változatss! -Tartja a mondás. A CHAMPION az CHAMPION – PONT! -Előszeretettel ajánatos bárkinek.
480 Ft
Többszörös csatorna-river-folyóvízi bajnok úszó modell!!! Különleges tulajdonsága, hogy úgy is képes működni az úsztatásos horgászaton kívül mint egy lapos úszó. Erre a modellre tisztán, egyértelműen, visszafogotsság nélkül, bátran Kimondható, hogy 2 az 1-ben úszó modell! Segítségével folyóvizi horgászat esetén nincs még egy másik úszó amivel olyan gyorsan tudánk változatani a csalivezetés sílusán mint ezzel az úszóval. Ha! -Megtartott, szinte laposúszós csalivezetést szeretnénk csinálni, nem kell várakoznuk amíg a lapos úszó befordul a sodrás irányába, hanem a megfogást-visszatartást követően azonnal hellyes pozícióba kerül az úszónk és ezzel egy időben -ha ügyesk voltunk a szerelék betételekor- már meg is van a kontrollunk a horgon lévő csalival! -Ééééés!!!,,,, VÁRAKOZÁS NÉLKÜL MÁR RÖGTÖN JÖHET IS AZ ÁHÍTOTT KAPÁS!!! Ez, olyan esetekben, amikor, sok, akár 80-100db vagy akár még annál is több db halat kell fognunk, nagyon nagy előnyt tud jelenteni. Továbbá a két úsztatási módszerhez nem kell másik szereléket készíteni és azt cserélgetni sem. Akár két egymást követő úsztatást is tudunk más-más stílusban kivitelezni. De! Akár, fordítva, egy úsztatáson belül is képesek vagyunk ezzel az úszóval kétféle csalivezetést is alkalmazni!!! Továbbá A RECTO modellnél kiemelt csalivezetési tulajdonságot is képesek vagyunk elérni segítségével. Bátran, csalódás mentesen választható „testvérei” a VIDI és a SASA, amelyekkel szintén remekül helyt tudunk állni folyóvizi körülmények között . Állóvizi és lassú csatorna „barátai” pedig a RECTO és a CORE névvel ellátott úszók.
480 Ft
Eredetileg dévérező úszónak lett kitalálva. Igen jól működik az eredetileg kitalált szituációkhoz. Most azonban, a LEGNAGYOBB KEDVENC PONTYOZÁSHOZ és NAGYTESTŰ KÁRÁSZOZÁSHOZ! Stabil acél szárral és tömör műanyag antennával készül. Oldalsó-belső zsinórvezetéssel rendelkezik ezáltal kellően strapabíró. Természetsen nem éri el a MASTER-CARP, RECORD-CARP, SUPER-CARP, POWER-CARP jogvédelem alatt álló extra strapabíró modellek ellenállóképességét de nem is ilyen igénybevételekhez lett kitalálva. Versenyeken 8-10-15kg / 4 -5 órás fordulók stabil megbízható úszója. Kiválóan működik stabilan lefektetett előkés nagyhalas horgászathoz. Jelenleg nem tudok elképzelni jobb modellt ilyen stílusú csalifelkínáláshoz.
480 Ft
Hasonlóan a Champion modellhez - Abszolut „one of the best” - valóban az egyik legjobb úszó. Éppúgy minta a RIÓ vagy a Magic Bream vagy a BreamStar nagyon változatos körülmények között használható úszó modell. De ah ki kellene emelni akkor azt kell mondani, hogy a champion kicsit érzékenyebb kapásokat is jelezni képes testvére. Kifejezetten kárász – óvatos ponty és bodorka horgáasztához illeszkedik a legjobban, specializált megoldások nélkül. Erre az úszó modellre is igaz éppúgy mint a CHAMPION-ra, hogy: -Sok versenyt nyertek, nyernek, nyertem, nyerünk, és fognak is nyerni még használata segítségével. Ami jó az Jó! - ne változatss! -Tartja a mondás. -Előszeretettel ajánatos bárkinek.
480 Ft
Eredetileg dévérező úszónak lett kitalálva, a FRANCE modell erősebb változatának. Most azonban, az egyik KEDVENC lett érzékeny PONTYOZÁSHOZ és KÁRÁSZOZÁSHOZ! Carbon szárral és különleges -jelenleg nem nagyközönség elé tárt megoldású-antennával készül ennek köezsönhetően kellően strapabíróvá vált sok hal megfogásához is. Természetsen nem éri el a MASTER-CARP, RECORD-CARP, SUPER-CARP, POWER-CARP jogvédelem alatt álló extra strapabíró modellek ellenállóképességét de nem is ilyen igénybevételekhez van megalkotva. Versenyeken 8-10-15kg / 4 -5 órás fordulók stabil megbízható úszója.
480 Ft
Világítópartonos úszó. 3mm-es „star light” világítóparton használható hozzá. Éjszakai horgászathoz vagy a nagyobb 2-3g-os méretek bolognai botos horgászathoz is remek segédeszközök. Társai mint pl.: MID, PACO, POPEY ugyanazon megoldásokra alkalmasak de kicsit más testformával rendelkeznek. Nagyobb méretek igénye esetén a Toricelli, Trident vagy akár a SCANDINAV Master-Bolo version biztosan jó választás. Ezek az úszók is cserélhető varálható antennamegoldással rendelkeznek.
480 Ft
Hát igen! Ez az úszó a horgászat egyik hercegnőjének a rakósbotos domolykózásnak az egyik legjobb eszköze! Nem egy erős kivitelezésű úszó! Vigyázni kell rá! Könnyedés elgörbül a szára! Tároláskor a vékony műanyag antennája szintén – nem megfelelő tárolás esetén- könnyen elgörbül. Bár, ezek nem kifejezetten nagy problémák a hafogás tekintetében, de esztétikailag nem szépek. Cserébe viszont!!! Olyan eszköz van a kezünkben amivel a vékony főzsinórral 0,09 – 0,10 – 0,11 és vagy direktbe a 0,09 zsiórra kötött 18”-20”-22”-24”-es horgon lévő 1 csonti, 2 pinki csalinkat hibátlanul kontroll alatt tudjuk tartani és az igen óvatosan kapást produkáló akár nagy testű (1-1,5kg) domolykókat is horogvégre kaphatjuk! Természetesen nem csak ilyen finom szerelékekhez alkalmazhatjuk ezt az úszót, hiszen »normál” folyóvizi horgászathoz is remekül illeszkedik, különösen nehéz körülmények, kevés hal megfogásához. Nagyon jó kapásjelzési képességgel rendelkező úszó, de vigyázni kell rá. Mondanám , hogy „CSAK PROFIKANAK” - de ez nem így van. Mindazoknak ajánlott akik szerenének erőteljesebb-intenzívebb kapásokat mint a megyszokott úszókkal lehetséges. És., hogy ez mitől van ennél a modelnél így!?! - hát, azt nem árulom el. Működik. PONT!