Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
480 Ft

Cosmos

Ár:
480 Ft
méretek:
Cikkszám: CosB112
Elérhetőség: Raktáron
Bolognai vagy matchbotos úsztatáshoz kialakított úszó modell. Cserélhető antennamegoldással készül – akár világítópatron is alkalmazásra kerülhet. Stabil erős úszó. Strapabíró, sokáig jó társunk lehet.Hasonló modellek TRIDENT, HEIKKI, UFO-19, SCANDINAV MASTER 6g feletti méretei, vagy akár a TORICELLI.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

480 Ft
A MAGIC CARP cserélhető antennás változata. Világító parton is alkalmazható hozzá. A jellegzetesen „kilengetős” horgászathoz kialakított modell Bolognai botos változata. Pontyozáshoz kárászozáshoz és dévérezéshez is „TUTTO BENE”.
480 Ft
Alapvetően egy ultra érzékeny, folyóvizi úsztatásokhoz kialakult úszó. Olyan helyzetekre lett optimalizálva amikor minden kapást,- csaliérintést érzékelni kell és lehetőség szerint bármilyen fajú és méretű halat, DE, KI - KELL, fogni, -a nehéz szituációkban. Mint az élet később megmutatta állóvizen is remekül működik, akár téli lefagyás körüli vízhőmérsékletek esetén is. Nagyon nagy eredményeket hozott a híres Ostellato-ban található dévéres versenypályán is éppúgy mint Kunhegyesen, vagy számos más csatornán. Magic BREAM, FRANCE, CAHMPION, PREMIER, CLUB finomabb változata.
480 Ft
2020 egyik újra felfedezett, „leporolt” régi újdonsága. Alapvetően folyóvízi úszó, de megállja a helyét szeles időben vagy erősebb oldaláramlással rendelkező állóvizek esetében is. Rövid nagyon szép „tecetőős” úszótest, stabil szép hosszú rezisztens-ellenálló erős szár, tömör műanyag antenna, oldalsó-belsős zsinórvezetés és új zsinórvezető gyűrű jellemzi.
480 Ft
Elsősorban folyóvízi úszó, de megállja a helyét szeles időben vagy erősebb oldaláramlással rendelkező állóvizek esetében is. Rövid elegáns, nagyon szép „tecetőős” úszótest, rezisztens-ellenálló erős szár, tömör műanyag antenna jellemzi. Hasonlóan kiváló modell mint az EA CHAMPION 2004” -többszörös bajnok modell, vagy akár a 2020-ra felújított VIDI névre hallgató folyóvizi úszó modell-ek.
480 Ft
Többszörös csatorna-river-folyóvízi bajnok úszó modell!!! Különleges tulajdonsága, hogy úgy is képes működni az úsztatásos horgászaton kívül mint egy lapos úszó. Erre a modellre tisztán, egyértelműen, visszafogotsság nélkül, bátran Kimondható, hogy 2 az 1-ben úszó modell! Segítségével folyóvizi horgászat esetén nincs még egy másik úszó amivel olyan gyorsan tudánk változatani a csalivezetés sílusán mint ezzel az úszóval. Ha! -Megtartott, szinte laposúszós csalivezetést szeretnénk csinálni, nem kell várakoznuk amíg a lapos úszó befordul a sodrás irányába, hanem a megfogást-visszatartást követően azonnal hellyes pozícióba kerül az úszónk és ezzel egy időben -ha ügyesk voltunk a szerelék betételekor- már meg is van a kontrollunk a horgon lévő csalival! -Ééééés!!!,,,, VÁRAKOZÁS NÉLKÜL MÁR RÖGTÖN JÖHET IS AZ ÁHÍTOTT KAPÁS!!! Ez, olyan esetekben, amikor, sok, akár 80-100db vagy akár még annál is több db halat kell fognunk, nagyon nagy előnyt tud jelenteni. Továbbá a két úsztatási módszerhez nem kell másik szereléket készíteni és azt cserélgetni sem. Akár két egymást követő úsztatást is tudunk más-más stílusban kivitelezni. De! Akár, fordítva, egy úsztatáson belül is képesek vagyunk ezzel az úszóval kétféle csalivezetést is alkalmazni!!! Továbbá A RECTO modellnél kiemelt csalivezetési tulajdonságot is képesek vagyunk elérni segítségével. Bátran, csalódás mentesen választható „testvérei” a VIDI és a SASA, amelyekkel szintén remekül helyt tudunk állni folyóvizi körülmények között . Állóvizi és lassú csatorna „barátai” pedig a RECTO és a CORE névvel ellátott úszók.
480 Ft
A VENOM modell szimpla egyszeű bolognaivagy matchbotos úsztatásokhoz kialakított megfelelője. Cserélhető antennamegoldással – akár világítópatron is alkalmazásra kerülhet- készül. Stabil erős úszó. Strapabíró, sokáig jó társunk lehet.Hasonló modellek TRIDENT, COSMOS, SCANDINAV MASTER 6g feletti méretei, vagy akár a TORICELLI.
480 Ft
Bolognai vagy matchbotos úsztatáshoz kialakított úszó modell. Cserélhető antennamegoldással készül – akár világítópatron is alkalmazásra kerülhet. Stabil erős úszó. Strapabíró, sokáig jó társunk lehet.Hasonló modellek TRIDENT, HEIKKI, UFO-19, SCANDINAV MASTER 6g feletti méretei, vagy kisebb méretű úszó igénye esetén a Paco esetleg POPEY vagy MID.
480 Ft
Bolognai vagy matchbotos úsztatáshoz kialakított úszó modell. Cserélhető antennamegoldással készül – akár világítópatron is alkalmazásra kerülhet. Stabil erős úszó. Strapabíró, sokáig jó társunk lehet.Hasonló modellek TORICELLI, HEIKKI, UFO-19, SCANDINAV MASTER 6g feletti méretei, vagy kisebb méretű úszó igénye esetén a Paco esetleg POPEY vagy MID.