Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
530 Ft

Rioo

Ár:
530 Ft
Cikkszám: Rioo97
Elérhetőség: Raktáron
Olaszos mindentudó úszó. Folyókon, csatornákon, tavakon pontyozni, dévérezni, kárászozni... IS alkalmas úszó. Használhatjuk kis és nagy csalikkal egyaránt. Pont úgy mint vékony zsinórral vagy vastaggal szerelve. Láncólmozáshoz vagy összehúzott ólmozással...stb. Ha, nem tudjuk pontosan, mire? -és, hogyan kellene spacializáltan horgászni bátran válasszuk, -amíg ki nem derül a specializálódás során melyik irányba kell elmozdulni. Nem fogunk csalódni! ÉÉÉS lehet nem is fogunk változtatni- másik úszót keresni a kigondolt módszerhez, mert egyszerűen és JÓL MűKÖDIK.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

530 Ft
A híres magyarországi szolnoki versenypályán használt jellegzetesen dévérezéshez kialakított úszó.
530 Ft
Hasonlóan a Champion modellhez - Abszolut „one of the best” - valóban az egyik legjobb úszó. Éppúgy minta a RIÓ vagy a Magic Bream vagy a BreamStar nagyon változatos körülmények között használható úszó modell. De ah ki kellene emelni akkor azt kell mondani, hogy a champion kicsit érzékenyebb kapásokat is jelezni képes testvére. Kifejezetten kárász – óvatos ponty és bodorka horgáasztához illeszkedik a legjobban, specializált megoldások nélkül. Erre az úszó modellre is igaz éppúgy mint a CHAMPION-ra, hogy: -Sok versenyt nyertek, nyernek, nyertem, nyerünk, és fognak is nyerni még használata segítségével. Ami jó az Jó! - ne változatss! -Tartja a mondás. -Előszeretettel ajánatos bárkinek.
530 Ft

CSAK KERESKEDŐKNEK!

  VEVŐCSALOGATÓ, SZUPER AKCIÓS- MÉRETMEGJELÖLÉS NÉLKÜLI, OLCSÓ- ECO ÚSZÓCSOMAG.

20DB / CSOMAG KISZERELÉSBEN

TEGYE A PULT MELLÉ TURKÁLÓNAK VAGY KÉSZÍTSEN BELŐLE ZSEBPECÁT-SZERELÉKET.

GYORSAN JÓ HASZONNAL ELFOGY.

AZ ÚSZÓK NEM MÉRETPONTOSAK DE TÖKÉLETEN MEGCSINÁLTAK! 

MINDÖSSZE A GYÁRTÁS SORÁN NEM FELELTEK MEG VALAMELY KÍVÁNALOMNAK VAGY PROTOTÍTUSKÉNT SZEREPELETEK VALAMELYIK MODELL ILLETVE SOROZAT GYÁRTÁSBAVÉTELÉNÉL.

JELLEGZETESEN NEM HIBÁS GAGYI TERMÉKEK.!

AZ ALÁBBI MÉRETCSOPORTOKBAN RENDELHETŐEK

1- MINI KATEGÓRIA:  0,1-2G MÉRETIG TERJEDŐ VEGYES MÉRETEK

2- MIDI KATEGÓRIA:  1-3G -IG TERJEDŐ VEGYES MÉRETEK

3- MAXI KATEGÓRIA: 2-15g ig bármilyen nagyobb méretű formájú modellek vegyes keveréke

4- ALL IN  KATEGÓRIA:   Minden vegyesen kicsi -nagy, rövid hosszú, vastag -vékony,  vékony antennás-tömör festettantennás ...

530 Ft
A PREMIER modell tesvére. De kicsit erősebb tömör műanyag antennával készül. Hasonlóan mint a CHAMPION vagy Magic STAR nagyon változatosan használható úszó modell. Acél szárral és tömör műanyag antennával készül. Egy klubcsapat bajnokságra készült el először a Kunhegyesi-versenypályára. Ennek már legalább 15 éve. Azóta is jól működik folyóvizi horgászatokhoz éppúgy mint állóvízi pecákhoz. Nem okoz csalódást. Tároláskor antennájára vigyázni kell, de a sok kiválóan jelzett kapással meghálálja a gondos odafigyelést.
530 Ft
A szolnoki versenypálya számtalan sok szektor egyesének úszója. Egy éven 13 fordulóból 11 fordulóban sikerült a modell használatának segítségével szektor1-est horgászni, jellegzetesen dévérekre a sok törpeharcsa között. Kiváló dévérező úszó olyan helyzetekben amikor a víz nem áramlik de a mélysége miatt van oldalnyomása és stabilan kell tartani a csalit. Szép testforma és kiváló emelős kapásjelzés is kiemelhető jó tulajdonsága. Kárász és óvatos pontyok horgáasztához is jó választás lehet. Természetesen spiccbotos horgászathoz is remekül működik!
530 Ft
A Club, PREMIER, OVO modellek tesvére. De, erősebb jól látható stabil, ellenállóbb, kevésbé sérülékeny, már súlyozható de nem túlságosan vastag üvegszál antennával készül. (Mostanában tapasztalható jó pár modellnél, hogy átesnek egyes gyártók a ló túlsó oldalára és már működést hátrányosan befolyásoló túlzott anyagvastagsággal készülnek ilyen típusú úszók. A láthatóság oltárán feláldozva az optimális érzékenységet-használhatóságot az eladás érdekében!) Hasonlóan mint a CHAMPION vagy Magic STAR nagyon változatosan használható úszó modell, acél szárral készül. Egy szegedi verseny után került kialakításra a MAGIC-BREAM modellből, mert a körülmények megváltoztak! -Már nem dévérekre kellett horgászni! Ennek már jónéhány éve, azonban - azóta is jól működik. Akár folyóvizi horgászatokhoz Cseh és Szlovák folyóvizekre, de akár a híres Szlovén Radece-i versenypályára is kifejezetten jó. Nem okoz csalódást. Bátran választható úszó.
530 Ft
A FOX modell érzékenyebb változata. Kiváló emelős kapásjelzés a fő jellemzője. Ebből eredően naagyon jó kis dévérező úszónak minősül. Versenyekre óvatos – finom kapásokhoz ideális választás.
530 Ft
Jelenleg végleges kialakítás alatt lévő úszómodell. A test formája egy szimterikus Heimann J. nagy kedvenc úszótest. A LUBO modellnél is remekül működik, de itt, a nagyobb 6-8-10-12g-os méretekkel bolognai botos horgászatok is remekül kivitelezhetőek. A középső 1-5g terjedő méretek minden-bármi versenyre használhatóak. Ha egy jó úszót szeretnénk nem kell a csalódástól tartani.