Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Vásárlók adatait alapvetően kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk.

A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére természetszerűleg átadásra kerülnek a szállító cégeknek.

A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről.

Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük, nyílvánvalóan kivételt képeznek azok a számla adatok -a számlák tőpéldányai-, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket. A szerződéseket a webáruház üzemeltetője elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

 Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, a kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az me-ka duó bt. vagy Lőrincz Dénes birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.horgaszuszo.hu, www.fishingfloat.hu,  www.fishingfloat.eu, www.dinouszo.hu, www.dinofloat.com oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása-engedély nélkül, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Kiemelten érvényes ez a termékeink másolására! Használati javaslataink ábráira, szerelési javaslatokra is.  
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.