Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.890 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!

Carbon Match 12 gr

Ár:
2.890 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!
Cikkszám: CarM122012
Elérhetőség: Raktáron
Carbon szárral készült, igazi modern technikás versnyre kialakított matchbotos úszó!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

2.890 Ft
A verhetetlen pávatollas matchúszók egyik legjobbja. Tradícionálisan működik. Egyik szlogen szülő modell -Halfogáshoz mindig Dínó úszó. Megszámolni sem tudnánk milyen sok versenyt nyertek ezekkel a modellekkel. Record, Master, Special, Logic.
2.890 Ft
Carbon szárral készült, igazi modern technikás versnyre kialakított matchbotos úszó!
2.490 Ft
A divatos de nagy ügyességet kívánó slideres matchbotos horgásztechnika egyik legjobb modellje. Sok nagy versenyt nyertek ezekkel a modellekkel!
2.490 Ft

A piac egyik legjobb slider úszója! 

MegÚJULT!  MÁR CSERÉLHETŐ ANTENNÁVAL és variálható önsúllyal készül!

Az úszó aljában lévő súly megbontható! Új forradalmi megoldás! Az úszó testébe a súlyon belülre is tudunk sörétólmokat helyezni (maximum 7db Nr5 fér bele) -ezáltal a kész szerelék a változó fény-áramlási vagy csalifelkínálási módhoz alakítható oly módon, hogy nem kell szükségszerűen átalakítanunk a működő szerelékünket! Hasonló mint a carusso-vario system - de ez versenyekre IS alkalmas modell-megoldás. 

A slideres - matchbotos horgásztechnika egyik legjobb modellje volt eddig is de most igazán jól kezelhetővé vált. Eddig is az én személyes nagy kedvencem volt akkor minden olyan esetben amikor kárászokra és Pontyokra szerelék sliderrel horgászni. Antennája és az egész úszó felépítése ezen halfajokhoz volt optimalizálva! DE most a cserélhető antennarendszer alkalmazásával már érzékenyebb módszerekhez használatos antennákat is van lehetőség használni.  Nagyszerűen működik! Kevés gubanccal dobható. Kezdő slidereseknek IS  nagyon tudom ajánlani tanulni és gyakorolni!

Sekély vizekben akár 80cm vízmélység esetén is alkalmazható! NAGYON EL VAN TALÁLVA! Nem fog csalódást okozni!

3.790 Ft
A verhetetlen pávatollas matchúszók egyik legjobbja. Tradícionálisan működik. Egyik szlogen szülő modell -Halfogáshoz mindig Dínó úszó. Megszámolni sem tudnánk milyen sok versenyt nyertek ezekkel a modellekkel. Record, Master, Special, Logic.
3.790 Ft
A verhetetlen pávatollas matchbotos úszók egyik legjobb modellje. Tradícionálisan több mint 20 éves múltba visszatekintően megbízhatóan működő modell. Az egyik legjobb modell a kapások érzékelésének szempontjából IS. Jól-könnyedén- pontosan dobható nagyobb távolságokra is.Nagyobb méretei 12-14-16-18-20g már a waggleres technikán túl alkalmasak a csúszó úszós technikához is 3-4-5g zsinórterheléssel szerelve. Ajánlott minimális és optimális jelzőólom méret waggleres technikához, -(mini forgó+ 1 db n'6)- mérettől kezdődően akár -(forgó+2db n'4)- méretig. Csúszóúszós technikához pedig 1db n'5 től akár 0,5g jelzőólom méretig is, kiválóan látható, megbízható kapásérzékelési tulajdonsággal rendelkezik.  Egyik szlogen szülő modell -Halfogáshoz mindig Dínó úszó. Megszámolni sem tudnánk mennyire sok versenyt-szektort nyertek - nyernek -és fognak még nyerni ezekkel a modellekkel. Szintén megbízható csalódásmentes matchbotos modell társai  Master(4-14g), Special (8-20g), Logic (8-14g).
3.790 Ft
A piac egyik legjobbdévérező versenyes slider úszója! Az én személyes és sok más nagy versenyhorgász kedvence, minden esetben amikor versenyen óvatosan táplálkozó és vagy dévérekre szerenénk sliderrel horgászni. Antennája és az egész úszó felépítés ezen halfajhoz lett opimalizálva! Ez a modell nagyon egyszerűnek tűnik de nagyszerűen működik! Egyszerűsége a nagyszerűsége! Könnyen gubancolódásmaentesen dobható. NAGYON EL VAN TALÁLVA! Az antenna színét nem csak az antenna cseréjével hanem az új oldható súlynál az egész úszótest-anenna-szár cseréjével is meg tudjuk oldani.Ez forradlmian új megoldás és látszólag kényelmetlen és bonyolult DE! A halfogást biztosan jól szolgálja! Segítségével úszóméretet is tudunk váltani a zsinóron lévő jól működő szerelékünkhöz! Ki kell próbálni! Nem fog csalódást okozni!