Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
820 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!

NELLY 0.1 gr

Ár:
820 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100!
Cikkszám: NELL68010
Elérhetőség: Raktáron
Csatornahorgászatoz és rövid rakós „pilicka” horgászathoz remek úszó. Finom acél szárral és üvegszál antennával készülő igazi kis gyöngyszem. Csajoknak is ajánljuk!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

820 Ft
Szép vastag antennával készült erős carpodrom tavak horgászatához csinált úszó. Sokan használják Olaszországban, de igazán Belgiumban és Angliában elterjedt. Magyarországon nem is kapható. Www.tehbestfoats.co.uk És a dinofloatsbelguim@gmail.com -on rendelhető.
820 Ft
A római császárok nevével jelzett modellek egyike. Optimálisan erős kivitelezésű carpodrom, de a ceruza úszó igényeinek megfelelő jellegzetesen pontyozó - kárászozó úszó.Az úszó felépítése és erőssége nem éri el a RecordCarp, Master carp, Power carp, Super carp -jogvédelem alatt álló- modellekét. Nem is Patented model. De egy finomabb - óvatosabb – és téli időszakban lassabb kapásokat is remekül közvetítő, elegendően rezisztens, viszonylag sokáig használható úszó. Kicsi de erős!
820 Ft
A nevéből is kideül, hogy egy fehérhal -jellegzetesen bodorka horgászatához való Angol stílusban megalkotott úszóról van szó. Magyarországon nem kapható. Viszont itt van a megoldás www.thebestfolats.co.uk
820 Ft
Belgiumban és Angliában elterjedt úszó. Elsősorban a Kárász és ponty Keveredéséből kialakult F1 névre hallgató h Már Magyarországon is kapható.
820 Ft
Az angolos és a ceruza úszókat kedvelők egyik kedvence. Határozottan vastag nagyobb csalikat is megbíró hosszabb – erősebb -vastagabb antennájának köszönhetően kiváló angolos pontyozó úszó, acél szárral!
820 Ft
A nevéből is kideül, hogy egy fehérhal -jellegzetesen bodorka horgászatához való Angol stílusban megalkotott úszóról van szó. Magyarországon nem kapható. Viszont itt van a megoldás www.thebestfolats.co.uk
820 Ft
Gilisztás sügér - perch horgászatához használatos úszó. Angliában elterjedt. Magyarországon nem kapható. Www.tehbestfoats.co.uk oldalon rendelhető.
820 Ft
Gyakorlatilag a másolás -jogvédelem alatt álló Power carp modell kissé finomított „angolosított” változata. A nevéhez méltóan löncshússal történő horgászathoz lett kiatlálva, de szerintem kifejezetten jó bármilyen másik csalival történő pontyozáshoz is. Erős úszó! Érdemes a fül helyett az antenna tövéhez is szilikoncsövet alkalmazni kb 3mm hosszúságút (természetesen vastagabbat mint az úszó szárához) a fül kiszakadásának elkerülése végett. Nem mintha nem lenne elég erősen megcsinálva de pontyos horgászatokkor nem kifejezett előny a fül, mert jellegzetesen kevés az emelős kapás, viszont a zsinórunk szebben simul az úszó testéhez, szebben merül a pontyok rászívás úszót jellegzetesen elmerítő kapásától! Továbbá ha bármi miatt sérülne az úszónk -bár ez a modell is optimálisan erősitett szinte bevágódásmentes bevonatot kapott- a már behorgásztott és remekül működő szerelékünkre annak fő geometiai változtatása nélkül egy másik úszót tudunk a szerelékünkre helyezni!!! Nagy előny lehet!!! Mindössze várhatóan a súlyozást -az antenna kiálló részének az újraállítását kell korrigálnunk – lehetőség szerint a súlyozás-főolmozás tetejére pulsz súlyt helyezve , vagy onnan elvéve- és már bevetésre kész is a MŰKÖDŐ szerelékünk ÚJRA!!! TÉNYLEG NAGYSZERŰ, AZ EGYSZERŰ EMGOLDÁS!